Contact opnemen met Energiebelasting-check

Voor antwoord op uw vraag kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen. Ook kunt u ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen!

Telefoonnummer: 026-3020070
E-mailadres: info@energiebelasting-check.nl

 

Energiebelasting-check |  Kvk- nummer: 53802721  | BTW nummer: NL8510.24.208.B01 | IBAN: NL54 RABO 0190 1677 77

 

Wij zijn op de volgende dagen gesloten en telefonisch niet bereikbaar: 

  • 5 mei
  • Hemelvaartsdag (18 mei)
  • 19 mei
  • 2e Pinksterdag (29 mei)

ONS HOOFDKANTOOR

CONTACTFORMULIER

"*" geeft vereiste velden aan

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe verdienen wij ons geld?

De dienstverlening van Energiebelasting-check.nl is gebaseerd op het no cure, no pay principe. Lukt het onze medewerkers niet om voor u een besparing te realiseren dan bent u ons geen kosten of vergoeding verschuldigd. Hebben wij voor u wél een teruggaaf energiebelasting gerealiseerd dan bedragen onze kosten 25% van het voor gerealiseerde belastingvoordeel. De factuur daarvoor hoeft u pas te betalen nadat u de gelden heeft ontvangen van de Rijksbelastingdienst en/of de energiemaatschappij.

Hoe weet ik of ik recht heb op teruggaaf energiebelasting?

Het wel of niet met succes terugvorderen van energiebelasting is afhankelijk van veel feiten en omstandigheden. Hiervoor moet eerst onderzoek worden verricht en de feitelijke situatie met betrekking tot uw woning of bedrijfspand in kaart worden gebracht. Daarbij komt een inhoudelijke toetsing van de gemeentelijke objectafbakening en de gehanteerde heffingsgrondslagen.

Pas nadat het vooronderzoek door ons is verricht kan met redelijke zekerheid worden aangegeven of en voor welk bedrag u in aanmerking kunt komen voor een teruggaaf van energiebelasting.

Hoelang duurt een procedure?

Gemiddeld duurt een procedure tussen het moment van indienen van uw aanvraag en het terugontvangen van te veel betaalde belasting 3 tot 6 maanden.

Betaal ik energiebelasting?

Iedereen in Nederland met een aansluiting op gas en/of elektriciteit betaalt energiebelasting. Op de jaarafrekening van uw energiemaatschappij worden de factuurregels voor de energiebelasting apart vernoemd.